La Unió d’Empreses i l’Ajuntament signen un conveni per ajudar les pimes

Signatura de conveni entre Ajuntament i Unió Empreses Sant Vicenç dels Horts

 

Amb l’objectiu de donar suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) a desenvolupar les seves accions al municipi, el passat 3 d’octubre de 2014 vam signar un conveni amb l’Ajuntament.

Els signants van ser el regidor d’Ocupació i Empresa de Sant Vicenç dels Horts, Paco Rodríguez, i el President de la Unió d’Empreses, Miquel Camps.

També van ser presents, com a representants de l’equip de govern vicentí, els regidors Jordi Soto, Jaume Casanovas i Jordi Gil, així com part de la Junta de la Unió d’Empreses de Sant Boi de Llobregat.

El conveni explicita el compromís de l’Ajuntament per col·laborar, finançant accions encaminades a fer crèixer la participació de les pimes al territori municipal. També al treball conjunt que farà l’Ajuntament i la Unió d’Empreses de Sant Vicenç per a promocionar els polígons industrials.

Altre objectiu és facilitar el treball en xarxa de les empreses locals, buscant afavorir que es coneguin, trobin punts en comú i col·laborin aprofitant sinèrgies. Un dels mitjans per portar a terme aquest repte serà programant jornades, a les quals els associats podran debatre temes i inquietuds compartides.